topbella

Wednesday, October 06, 2010

(68) كيك ساده

از امروز مي خوام طرز تهيه ي خوراكي هايي كه بلدم و به نظرم خوشمزه هست رو اينجا بنويسم ،‌ البته اينم بگم كه كلا اهل آشپزي و اين حرفا نيستم ولي چون تو خونه طرز تهيه شو ديدم ، به نظرم بد نيومد كه اينجا بنويسم تا شما هم آشنا بشيد.
كيكي كه مي خوام طرز تهيشو ياد بدم ، دستور پخت خيلي ساده اي داره و حتي افراد مبتدي هم با دنبال كردن موارد زير مي تونن كيك خوشمزه اي رو تهيه كنند.

مواد لازم:
روغن يا كره نصف فنجان
شكر يك ليوان
تخم مرغ سه عدد
آرد دو ليوان و نيم
نمك يك چهارم قاشق غذاخوري
شير سه چهارم ليوان
وانيل يك قاشق چايخوري
بيكينگ پودر دو قاشق چايخوري

طرز تهيه:
نمك ،‌آرد ، وانيل و بيكينگ پودر رو تو يه ظرف باهم مخلوط مي كنيم.
همه ي شكر رو تو يه ظرف كاسه مانند بزرگ مي ريزيم و روغن رو بهش اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم. بعد تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه مي كنيم و با هم زن يا چنگال اون قدر هم مي زنيم تا كرمي رنگ بشه. بعد از اين كه كرمي رنگ شد ،‌ شير رو بهش اضافه مي كنيم و دوباره خوب هم مي زنيم. سپس ، مواد آماده تو ظرف اول رو (مخلوط نمك ،‌آرد ، وانيل و بيكينگ پودر) كم كم به اون اضافه مي كنيم و خوب با همزن مخلوطشون مي كنيم تا مايه كيك آماده بشه.
قالب كيك رو چرب ميكنيم و موارد رو توش مي ريزيم. سپس به مدت 45 دقيقه در فر با حرارت ملايم (180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت) ميذاريم پخته بشه. براي امتحان كردن اينكه كيك آماده شده يا نه ،‌ چنگال يا خلال دندون توش فرو كنيد ، اگه به چنگال نچسبيد يعني اينكه پخته شده.

نكات مهم :
1- میشه به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک میده.
2- میتونید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و ...اضافه كنيد.
3- حتما فر رو از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه.
4- اگه می خواهید روی کیک طلایی بشه 2-3 دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنید.

1 نظرات:

نقطه چین ها . . . said...

به به..باید خوشمزه باشه..

یوسف

Post a Comment